„Budvanska rivijera“ Career Day 14. mart, TN „Slovenska plaža“

Hotelska grupa Budvanska rivijera, u subotu 14. marta organizuje Career Day za sva zainteresovana lica koja žele naći zaposlenje u najvećoj hotelskoj grupaciji u Crnoj Gori.

Kompanija zapošljava radnike na sezonskim poslovima - konobare, barmene, kuvare, pekare, poslastičare, pomoćne radnike u kuhinji, servire, sobarice, radnike na plaži, spasioce, higijeničarke, radnike na održavanju zelenih površina, i mnoge druge.

Career Day je osmišljen kao događaj, na kojem će predstavnici kompanije prezentovati otvorena radna mjesta i obaviti razgovore sa kandidatima za posao, koji mogu sa sobom ponijeti radnu biografiju ili ostaviti podatke na licu mjesta.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera", u okviru koje posluje 5 hotela: „Palas“, „Ale-ksandar“, „Castellastva“, „Mogren“ i Turističko naselje „Slovenska plaža“, i u 2020. godini, nastavlja da unapređuje kvalitet usluge u svim hotelskim objektima prateći aktuelne tržišne trendove i zapošljavajući stručnu i adekvatnu radnu snagu.

Kompanija obezbjeđuje dobre uslove za rad, uz mogućnost stalnog učenja i usavršavanja, i uz poštovanje svih zakonskih propisa i prava radnika.

„Career Day će se održati u holu recepcije Turističkog naselja „Slovenska plaža“, od 11 do 14 sati.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja