Zatvoren muzej i galerije

Javna ustanova Muzeji i galerije Budve na osnovu Preporuke za sprječavanje unošenja zaraznih bolesti u zemlju i Naredbe za preduzimanje privremenih mjera za sprječavanje unošenja u zemlju, i sprječavanje prenošenja novog koronavirusa dobijela je odluku o obustavljanju realizacija planiranih programskih aktivnosti Ustanove koje se odnose na javna okupljanja.

“Obustava planiranih aktivnosti sprovodiće se do daljnjeg u skladu sa instrukcijama Instituta za Javno zdravlje Crne Gore. U skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja, Muzej grada Budve, Moderna galerija „Jovo Ivanović", Spomen dom „Stefan Mitrov Ljubiša", Spomen dom „Crvena komuna“ i Spomen dom „Reževići" biće zatvoreni za grupne i individualne posjete do daljnjeg. Odluka važi sve do ukidanja mjera za prevenciju zaraznih bolesti”, navode u obrazloženju.


U skladu sa preporukama Ministarstva zdravlja Crne Gore za radna mjesta za koje proces rada to dozvoljava uspostavice se obavljanje poslova iz svoje nadležnosti odnosno djelatnosti od kuće. Takođe u skladu sa potrebama procesa rada organizovaće se i dežurstva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja