Vučinić novi načelnik budvanske policije

"Novi načelnik Centra bezbjednosti Berane od danas je Darko Ćorac, koji je do sada obavljao poslove načelnika Centra bezbjednosti Budva.

Dosadašnji načelnik Centra bezbjednosti Berane Miodrag Božović će obavljati poslove glavnog policijskog inspektora u okviru Sektora granične policije. Zoran Vučnić je novi načelnik Centra bezbjednosti Budva, on je do sada obavljao poslove rukovodioca Stanice kriminalističke policije u Centru bezbjednosti Budva", kazali su iz Uprave policije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja