Izmijenjen režim saobraćaja

Iz Sekretarijata za komunalno stambene obavještavaju javnost da je došlo do izmjene režima saobraćaja na raskrsnici ulica Filipa Kovačevića i pop Jola Zeca (raskrsnica kod Autobuske stanice) na način što je na uključenju u raskrsnicu iz ulice pop Jola Zaca postavljen saobraćajni znak „obavezno zaustavljanje“ odnosno „STOP“ koji označava mjesto pred ulazom u raskrsnicu na kome je vozač dužan da zustavi vozilo i ustupi prvenstvo prolaza vozilima koja se kreću ulicom Filipa Kovačevića.


Naime, nakon snimanja inteziteta saobraćajnog toka motornih vozila na pomenutoj raskrsnici uočeno je da je intezitet saobraćajnog toka u ul. Filipa Kovačevića znatno veći od inteziteta saobraćajnog toka u ul. pop Jola Zeca, te je u skladu sa Glavnim projektom regulisanja saobraćaja u ulici Filip Kovačevića došlo do izmjene vertiikalne signalizacije na pomenutoj raskrsnici, a sa tim i prava prvestva u ulicama Filipa Kovačevića i pop Jola Zeca.
Mole se svi učesnici u saobraćaju da obrate pažnju na vertikalnu saobraćajnu signalizaciju i da voze pažljivo.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti

Email obaveštenja

Prijavite se na naša email obaveštenja