52 - nedeljni novčani izazov za 2014

Ukoliko ove godine niste uspjeli da skupite za nov laptop, tablet, putovanje ili bilo šta za čim ste žudili pronašli smo sjajan metod kojim ćete na kraju godine imati oko 1.378 eura, ako ostanete uporni.

Princip je jednostavan: za svaku nedelju u godini, odvajajte tu sumu u eurima.

Npr. za prvu nedelju -1€, za 17tu nedelju – 17€ … itd.

Primjetićete da je kraj godine prilično opterećujući za budžet, ali ste tada već toliko blizu željenom cilju, pa je za očekivati da će vas motiv voditi.

Ovdje možete preuzeti dokument u pdf-u. (koji je urađen u dolarima, jer je momak koji je osmislio sistem Amerikanac)

Izvor: http://www.lifeasyouliveit.blogspot.com

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti