Nova serija žurki na 15 lokacija

Nova serija žurki na 15 lokacija

 

Četvrto izdanje ”Afterbeach parties” festivala u produkciji ”Montenegro Event Agencije”, uz podršku sponzora nastavlja da širi pozitivne vibracije duž cijelog primorja. Sve veći broj posjetilaca zabilježen je iz dana u dan na svakoj od lokacija koje aktivno učestvuju u promociji ideje žurki u popodnevnim satima, a domaći i gosti DJ-evi ne skidaju osmjehe s lica tokom i poslije nastupa!

Interesovanje je sve veće, publika se fantastično provodi, podjednaka su interesovanja za žive svirke i DJ nastupe, što ovogodišnje izdanje festivala ”After beach parties” čini još atraktivnijim od prethodnog! Uz sve to Crnogorski telekom koji je jedan od sponzora festivala je uvijek prisutan da iznenadi posjetioce!

U srijedu, 31. jula na lokaciji Porto Mare gostuje DJ Giovanni, dok će u Dobrim vodama nastupiti uživo bend ”Padrino”. Istog dana nas očekuje još jedna dobra svirka na lokaciji ”Bay Watch” u Kotoru, kada će nastupiti mladi muzičar Vukašin Brajić sa svojim bendom. DJ Raksa ce biti zaduzen za muzički izbor na lokaciji Cuba Libre u Sutomoru, dok će DJ Marthin Klein opustiti sve prisutne uz koktel i zalazak sunca na ”Almari” u Tivtu.

U četvrtak ne propustite nastup koji će upriličiti DJ Đorđe Šar na kotorskom ”Bay Watchu”. DJ Marek se seli u Sutomore, na lokaciju ”Cuba Libre”, a Marthin Klein ostaje na ”Almari”.

1011469_614310688589393_2134841042_n.jpg

Izaberite svoju lokaciju i uživajte jer je ulaz besplatan!

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti