Australija je kreirala najveći Selfi servis za turiste

Kao dio svoje turističke kampanje, australijski TO je odlučila da iskoristi svijetski selfi trend na prilično orginalan način. Super izgleda, a način na koji radi je kreativan i jednostavan.

Ako se nalaziš na mjestu koje je popularno za fotografisanje, samo treba potražiti takozvanu GIGA Selfie platformu, otvoriti istoimenu aplikaciju, namjestiš se i klikneš slikaj.

Kamera koja udaljena nekoliko stotina metara na fiksnoj lokaciji, povezana sa serverom šalje fotografiju izuzetno velike rezolucije na tvoj telefon. Cijela priča je osmišljena da targetira japanske turiste ali izgleda kao da svako može uživati u njoj.

Video mnogo bolje objašnjava cijeli doživljaj:

PODIJELI

Media

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti