Bič volej na Kamenovu i u Bečićima

Nakon otvaranja u Sutomoru, sjutra na plaži Kamenovo se nastavlja sezona u bič voleju (odbojka na plaži).

Kako je saopšteno iz OSCG, prijave su u toku, a mogu se na mejl This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Turnis u Kamenovu trajaće dva dana, do četvrtak, a nakon toga, za vikend, slijedi turnir u Bečićima (1. i 2. avgust).

Ovu seriju turnira zaključiće turnir u Ulcinju, na plaži Kopakabana, na Velikoj plaži (8. i 9. avgust).

"Otvoreno prvenstvo Crne Gore se realizuje u okviru projekta "Raširimo mrežu". Cilj projekta "Raširimo mrežu" je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku. Projekat "Raširimo mrežu" je podržan od strane Svjetske odbojkaške federacije (FIVB) i Evropske odbojkaške federacije (CEV)", navodi se u saopštenju OSCG.

Izvor: Vijesti

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti