Birajmo najbolje za najvrednije resurse Crne Gore

Uspjeh naše zemlje direktno zavisi od kadrova koji će profesionalno, stručno, posvećeno i sa puno entuzijazma i upornosti sprovoditi ekonomske politike koje imaju za cilj sveobuhvatan ekonomski napredak,
povećanje zaposlenosti i životnog standarda.

Ministarstvo kapitalnih investicija Vlade Crne Gore obuhvata poslove državne administracije iz oblasti kapitalnih investicija, svih vidova saobraćaja i transporta, pomorstva, energetike, rudarstva i ugljovodonika, kao i upravljanje i nadzor nad državnim kompanijama iz navedenih oblasti.

Za uspjeh su nam neophodni najbolji kadrovi koje Crna Gora ima.

BIRAJMO NAJBOLJE ZA NAJVREDNIJE RESURSE CRNE GORE!

Ukoliko vidite sebe kao osobu koja stručnim kvalifikacijama i profesionalnim odnosom prema obavezama može dati doprinos ekonomskom oporavku Crne Gore, prvenstveno u djelatnostima iz resora Ministarstva kapitalnih investicija, ne oklijevajte, podijelite vaše želje i ambicije sa nama.

Očekujemo kandidate od strane političkih partija, poslovnih udruženja i pojedinaca, svi su dobrodošli i sve prijave će podjednako biti razmotrene.

Email adresa za dostavu kandidatura sa biografijom je: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Birajmo najbolje jer su samo oni kadri da iznesu ogromno breme obaveza koje su pred nama.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti