Britanski „Mirror“: Crna Gora je evropski raj

Jedan od najčitanijih i najuticajnijih svjetskih online medija, londonski portal www.mirror.co.uk, objavio je sjajne utiske o Budvi travel influenserke „Em“, koja je prošle godine boravila u Crnoj Gori devet dana.

„Posjetila sam pristupačni evropski raj – plaže su prelijepe i hrana odlična!“ kazala je travel influenserka koja je obišla dobar dio Evrope i dodala da se „najbolja destinacija često zanemaruje iako je zapanjujuća gdje god da pogledate“.

Kako piše u tekstu, Em je 2023. godine provela sedam dana u Budvi i dva u Kotoru i bila potpuno oduševljena plažama, kulturom i srdačnim mještanima. Najljepši utisak na nju je ostavila plaža Mogren sa, kako kaže „nevjerovatno čistim morem i obližnjim putem do Starog grada“.

Video koji je objavila na svom TikTok kanalu (@emsbudgettravel) u kojem govori o top destinacijama za ovo ljeto, a koje su pristupačne svakom turisti, Crna Gora, odnosno Budva zauzima prvo mjesto, a video broji preko milion pregleda.

Portal „Mirror“ s druge strane broji i preko 90 miliona pregleda na mjesečnom nivou, pa je reportaža influenserke koju su prenijeli na svojoj stranici namijenjenoj putovanjima svakako još jedna lijepa promocija Crne Gore.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti