Budva postavila zadatak ostalim destinacijama (15 FOTO)

Svi oni koji budu odučili da naredne godine organizuju javni doček na otvorenom u nekom od crnogorskih, a i gradova regiona, moraće da dostignu cilj koji je ovogodišnjim programom postavila Budva. Naime, četvorodnevni program, puni trgovi, odlična posjećenost i  zvučna imena sa ex-jugoslovenske muzičke scene, potvrdili su Budvi lidersku poziciju neprikosnovenog centra odlične zabave i provoda.

DSC_5751.jpg

DSC_5863.jpg

DSC_5972.jpg

I sinoć, ispred zidina Staroga grada, bilo je na hiljade posjetilaca a trg je bio mali da primi sve one koji su željeli da prvu noć nove 2014. provedu uz muziku Bajage i instruktora, a kasnije i evrovizijskiog veterana Željka Joksimovića.

DSC_6172.jpg

DSC_6253.jpg

DSC_6280.jpg

DSC_6291.jpg

DSC_6344.jpg

DSC_6410.jpg

Njihovim nastupima je upravo i završen glamurozni četvorodnevni javni doček, koji su organizovali Turistička organizacija i Opština Budva, u šta je potrošeno 200 hiljada eura.

O stvarnim ekonomskim efektima ovogodišnjeg dočeka, znaće se, kako su Primorskim novinama rekli turistički poslenici, za koji dan, kada se sumiraju rezultati, ali prve najave govore da su svi "dobro zaradili".

DSC_6902.jpg

DSC_6967.jpg

DSC_7011.jpg

DSC_7121.jpg

DSC_7224.jpg

 

foto: Miloš Ćetković  

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti