Administrator fb grupe Budvanizacija je, za vas, izdvojio 30 fotografija

Administrator fb grupe Budvanizacija je, za vas, izdvojio 30 fotografija

Budvanizacija je nastala 4. decembra 2012 malo iz dosade malo iz toga što je autor gledao slike grada iz prošlih godina koje je rijetko gdje srijećao, i odatle se rodila ideja da ih se na jednom mjestu skupi sto više. I to se svidjelo se ljudima – sada grupa broji preko 3000 članova i posjeduje impresivnu kolekciju fotografija i lokalnih priča koje i dalje rastu.

Facebook grupu Budvanizacija možete pogledati i obavezno zapratiti ovdje, a cijelu galeriju fotografija, koje je administrator te grupe izdvojio za vas, propraćene prepoznatljivim komentarima, možete pogledati klikom ovdje.

Postoji još nekoliko lokalnih fb grupa sa dobrom energijom, a mi ćemo pokušati u budućem periodu i njih da promovišemo.

Screen_Shot_2013-10-07_at_10.12.41_PM.png

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti