Centralno-Evropska Inicijativa (CEI) objavila Poziv za projekte u okviru Know-How Programa

Centralno-evropska inicijativa (CEI) objavila je poziv za projekte u okviru Programa razmjene znanja (Know-how Exchange Programme - KEP).Projekti se finansiraju iz CEI fonda pri EBRD koji finansira Vlada
Italije.

· Ukupna indikativna sredstva Poziva: 180.000 eur;

· Poziv je otvoren za sve ustanove iz privatnog i javnog sektora registrovane u zemljama članicama CEI;

· Poziv nalaže učešće najmanje dva partnera po prijedlogu projekta;

· Najmanje jedna ustanova pružalac usluga i jedna korisnička ustanova (projektni prijedlozi moraju biti usmjereni na izgradnju kapaciteta kroz razmjenu i prenos znanja, posebno između država
članica CEI koje su dio EU i onih koje još uvijek nisu dio Unije);

· Gornja Granica granta iznosi 40.000 eur (max 50% ukupnih troškova projekta).

Detaljne informacije o pozivu su dostupne na zvaničnoj internet stranici organizacije, gdje se nalazi i kompletan aplikacioni paket:
https://application.cei.int/application/kep-2020/

Rok za dostavljanje prijedloga projekata je 13. novembar 2020, 11:59h.
Za dodatne informacije, možete kontaktirati organizaciju putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti