"Djed bijeli sreću dijeli" - stižu novogodišnji paketići!

Turistička organizacija opštine Budva će i ove godine obradovati budvanske mališane i uljepšati im praznike akcijom pod nazivom "Djed bijeli sreću dijeli" koja podrazumijeva podjelu paketića svima onima koji se nađu na putu Djeda Mrazu 29. odnosno 31. decembra!

Djed Mraz u Petrovac stiže u petak, 29. decembra, oko 14 sati, kada će proći petrovačkim šetalištem, dok će 31. decembra u periodu od 9 do 14 sati obići naselja Sveti Stefan, Pržno, Rafailoviće, Bečiće, zatim Budvu i Lastvu Grbaljsku.

Akcija "Djed bijeli sreću dijeli" organizuje se u saradnji sa kompanijom "Megapromet" iz Budve koja je poklonila polovinu od ukupno 1.500 novogodišnjih paketića koji će biti podijeljeni.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti