Drugi INFO DAN povodom JAVNOG POZIVA TO Budve za dodjelu sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine

Turistička organizacija opštine Budva objavila je u skladu sa članom 8, stav 2, tačka 1, alineja 1 Zakona o boravišnoj taksi dana 23.11.2023. godine JAVNI POZIV za dodjelu sredstava za realizaciju projekata valorizacije kulturne baštine, koji se odnose na arheološka istraživanja, konzervatorske i restauratorske radove, rekonstrukciju i promociju kulturnih dobara na teritoriji opštine Budva za 2023. godinu.

Tim povodom Turistička organizacija opštine Budva poziva sve zainteresovane subjekte da prisustvuju drugom INFO DANU povodom navedenog Javnog poziva, koji će se održati u ponedjeljak 11. decembra 2023. godine u direkciji Turističke organizacije opštine Budva, na adresi Mediteranska 8/6, TQ Plaza, sa početkom u 9 sati.

Napominjemo da ukupna sredstva po ovom Javnom pozivu iznose 320.000 €.

Krajnji rok za podnošenje zahtjeva sa pratećim dokumentima je 14. decembar 2023. godine do 13 sati.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti