Grad teatar predstavio monografiju u Novom Sadu

Predstavljanje monografije  “Glas vrline- Igor Vuk Torbica na festivalu Grad teatar“, posvećene petogodišnjoj saradnji budvanske institucije sa Igorom Vukom Torbicom, upriličeno je prekjuče, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu u okviru serije predstava „Igorovi dani“. Monografija je izdanje JU Budva grad Teatar.

Tim povodom govorili su: Milena Lubarda Marojević, direktorica JU Budva Grad Teatar, Svetlana Ivanović, glavna urednica programa JU Budva Grad Teatar i  Milovan Filipović, direktor Drame Srpskog narodnog pozorišta. 

Publika je nakon predstavljanja monografije imala priliku da pogleda  predstavu „Krvave svadbe“ Grada teatar Budva i Srpskog narodnog pozorišta.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti