Grupa francuskih novinara posjetila Budvu

Studijska grupa novinara iz Francuske u obilasku je Crne Gore, a prema programu posjete, obišli su juče i Budvu.

Novinari medijskih kuća sa milionskim pratiocima - La Quotidienne, Courants d'air PRO, Premium Magazin, Tourmag, Routard. com i Ulyces, obišli su u Budvi gradsku tvrđavu Citadelu, Muzej grada Budve, crkve Sv. Trojice i Sv. Ivana u Starom gradu.

Francuski novinari predstaviće svojim državljanima i ljubiteljima luksuznih putovanja budvanske prirodne ljepote, life style grada Budve, hotele i sadržaje kojima Budva raspolaže tokom ljetnje sezone, zaključili su iz razgovora predstavnici TO Budva, a najviše im se dopala kultura, istorija i arhitektura Starog grada.

Na osnovu programa NTO CG gosti će narednih dana vidjeti i ljepote drugih gradova Crne Gore.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti