HG “Budvanska rivijera” predstavila ponudu u Londonu

Hotelska grupa Budvanska rivijera i ove godine se predstavila Medjunarodnom sajmu turizma u Londonu (World Travel Market 2023). Ovaj sajam se smatra jednom od najznačajnijih sajamskih manifestacija za svjetsku turističku industriju.

Tržište Velike Britanije za HG Budvanska rivijera je od prioritetnog značaja, stoga nam je bilo zadovoljstvo da obnovimo ugovore sa tradicionalnim partnerima i najavimo rast broja noćenja sa ovog područja u narednoj sezoni.

Crna Gora kao turistička destinacija je unaprijedila imidž na tržištu Velike Britanije o čemu, izmedju ostalog, svjedoči i prestižna nagrada Travel Gossip Awards 2023 koja je dodijeljena u martu ove godine u kategoriji Omiljena skrivena destinacija, od turističkih agenata iz Velike Britanije.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti