Humanitarna akcija budvanskih studenata

Studenti Fakulteta za biznis i turizam Budva u saradnji sa studentima Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku - Budva i Crvenim krstom organizuju humanitarnu akciju "Student Mraz".

Cilj akcije je prikupljanje novogodišnjih paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica iz Budve. U želji da poklonimo novogodišnju čaroliju onima kojima je zaista potrebna, pozivamo sugrađane da nam pomognu u realizaciji prikupljanja novogodišnjih paketića i doniraju slatkiše ili igračke od 21.12. - 25.12. u periodu od 16 do 18h, u holu zgrade Akademija znanja. Uskočite i Vi u sanke "Student Mraza". Budimo tim i obradujmo djecu. Pored studenata u akciji su ucestvovali profesori Fakulteta za biznis i turizam Budva Bojana Rucović, Dragana Zečević i dekan Rade Ratkovic, dok su sa Fakulteta za saobraćaj, komunikaciju i logistiku u akciji učestvovali profesor Desa Vlačić i dekan Vujadin Vešović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti