Humanitarni maraton sjutra u Budvi

Šesti po redu humanitarni plivački maraton OPEN WATER, biće održan sjutra sa početkom u 10 časova. Prema riječima organizatora i učesnik dosadašnjih maratona Luke Vučkovića biće prikupljen novac za liječenje dječaka Andrije Bakića i Vanje Jovanovića, te Sanje Pešalj iz Budve, kao i adaptaciju Doma starih "Sveti Vid" u Petrovcu.

“Start maratona je na plaži Mogren II, pliva se oko ostrva Sveti Nikola, a cilj je na plaži Mogren I , ukupno sedam kilometara. Maraton nije takmičarskog karaktera i svi učesnici plivaju na svoju odgovornost. Pliva se po maratonskim pravilima. U pratnji učesnika su trener Luka Zenović, Mišo Vukoje, Zano Vučković i Petar Rađenović, doktor Nikola Mitrović i farmaceut Ivana Koprivica”, kazao je Vučković.

On je najavio da su do sada učešće na maratonu prijavili Milija Bulatović, Dušan Dapčević, Petar Antonioli, Dejan Pribilović, Luka Vučković, Miloš Simović. Putanja maratona je u obliku vrpce koja simboliše borbu protiv bolesti. Budimo jedinstveni i složni jer mali doprinos mnogo znači!”, naglasio je Vučković .

Za donacije za Vanju Jovanovića račun je u Erste banci 540-32019144-67

Za donacije za Dom starih račun je u Hipotekarnoj banci 520-14941-66

Za donacije za Andriju Bakića račun je u Erste banci 540-32146947-02

Za doanciju za Sanju Pešalj račun u Lovćen banci na ime Slobodan Pešalj 565-0700100028745-28

 

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti