"Putevima tradicije: studija suhozida na Jegorovom putu"

„Zadovoljstvo je da Vam predstavimo projekat „Putevima tradicije: studija suhozida na Jegorovom putu“, koji realizuje Opština Budva u saradnji sa manastirom Praskvica iz Svetog Stefana i NVO Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca na Moru.

Uhapšene dvije osobe u Budvi zbog izazivanja opšte opasnosti i nasilničkog ponašanja

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva obaviješteni su juče oko 10.00 časova da je na autobuskoj stanici u tom gradu došlo do fizičkog sukoba dva nepoznata lica nakon čega se jedno od njih udaljilo sa lica mjesta.

Morsko dobro obilježilo međunarodni Dan Planete Zemlje

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, već tradicionalno ovaj datum obilježava u saradnji sa nevladinim sektorom.

Besplatna radionica o motivaciji za dobrovoljno davanje krvi

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve zainteresovane da prisustvuju besplatnoj radionici o motivaciji za dobrovoljno davanje krvi.

Još jedna akcija započeta sa Rotaract klubom Budva

Dnevni centar “Biseri”:

Poskupio benzin, eurodizel jeftiniji za cent

Benzin je od ponoći poskupio dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.

Nizom aktivnosti, učenici i nastavnici JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva su započeli Eko nedjelju i obilježavanje Dana planete Zemlje

Nizom aktivnosti, učenici i nastavnici JU SMŠ "Danilo Kiš" Budva su započeli Eko nedjelju i obilježavanje Dana planete Zemlje.

Tivat: Upravljao vozilom sa 3,36 promila alkohola, osuđen na 30 dana zatvora

Tivćanin R.G . (48) osuđen je u hitnom postupku na kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.

Raspored rada ljekara do 28. aprila u Domu zdravlja

Međunarodni dan planete Zemlje simbolilčno obilježila Turistička organizacija opštine Budva

Međunarodni dan planete Zemlje simbolilčno je obilježila Turistička organizacija opštine Budva ispred danas novootvorenog objekta u neposrednoj blizini tvrđave Mogren.

Page 1 of 850

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti