Fešta od ruštula u nedjelju na Svetom Stefanu

“FEŠTA OD RUŠTULA” u organizaciji NVU ,,Sveti Stefan- Naš Dom” biće organizovana u nedjelju u 17 časova na Svetom Stefanu. Pokrovitelj manifestacije je Turistička organizacija Budve. NVU “ Sveti Stefan - Naš Dom” se bavi očuvanjem tradicije I kulture paštrovskog kraja.

Foto priča: Radnici Radne jedinice “ Zelenilo” Komunalnog preduzeća uredili površinu pored terena iza Osnovne škole “ Stefan Mitrov Ljubiša”

Foto priča: Radnici Radne jedinice “ Zelenilo” Komunalnog preduzeća uredili su površinu pored terena iza Osnovne škole “ Stefan Mitrov Ljubiša”. Upravo ovaj dio su građani označili kao potpuno neuređenim, pa čak i organizovali akciju, koja nije naišla na odziv.

Protest u Radanovićima u nedjelju u 12:00 časova

Uspješno realizovan program Društva "Bauo" povodom "Dana nauke i inovacija 2023."

Projekat "Humanistika i inovacije za djecu i mlade iz Petrovca na Moru" bio je koncipiran iz tri ključna segmenta:

Na snazi zimski cjenovnik na parkiralištima u Budvi

Opštinsko preduzeće “ Parking servis Budva”:

Tradicija duga 12 godina!

Na Trgu pjesnika mladi budvanski književni stvaraoci

TO Budva domaćin mladim novinarima iz Velike Britanije

TO Budva je danas bila domaćin mladim novinarima iz Velike Britanije, predstavnicima značajnih medijskih kuća (Reach PLC, Bella Magazine, The Sun, Wanderlust, Metro, Citizen Femme) koji u Crnoj Gori borave u organizaciji NTO CG.

Morsko dobro: Od 1. oktobra cijena karte za usluge trajektnog prevoza iznosi 4 eura

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore saopštilo je da je od 1. oktobra na snazi naplata karata po vansezonskoj cijeni, u skladu sa Cjenovnikom trajektne linije Kamenari-Lepetane.

Crna Gora na naslovnoj stranici njemačkog magazina “HOLIDAY&LIFESTYLE”

Kao rezultat studijske posjete u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, njemački magazin “HOLIDAY&LIFESTYLE” objavio je destinacijski članak na pet stranica o Crnoj Gori pod naslovom „Neotkriveno blago južnog Jadrana”.

Page 1 of 791

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti