Javni poziv opštine Budva za dodjelu 50 besplatnih web sajtova

Sekretarijat za privredu poziva sve privredne subjekte i registrovane poljoprivredne proizvođače, sa teritorije opštine Budva, da se prijave na konkurs za izradu 50 sajtova/internet prodavnica, koji su obezbijeđeni u saradnji sa agencijom Lagano d.o.o..

Sekretarijat za privredu realizije ovaj projekat u cilju razvoja poslovnog ambijenta. Kriza izazvana pandemijom korona virusa znatno je uticala na ubrzan proces digitalizacije, te s toga vjerujemo da će donacija 50 web sajtova ili internet prodavnivca biti veoma značajna podrška privredi našeg grada, za unapređenje i razvoj poslovanja.
Na ovaj način će privredni subjekti i registrovani poljoprivredni proizvođači koji nemaju organizovano internet poslovanje imati priliku da ga bez ulaganja započnu i obezbijede korisnicima brži pristup proizvodima ili uslugama.
Agencija za digitalne i e-commerce usluge Laganoo d.o.o., u saradnji sa Opštinom Budva, obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta, kao i hosting, u trajanju od godinu dana.
Potrebno je da preduzetnik posjeduje:
• Domen ime (domen je moguće kupiti na www.laganoo.online web sajtu),
• Aktivni profili na društvenim mrežama,
• Znak kompanije,
• Fotografije proizvoda, tima ili radnog prostora velikog kvaliteta,
• Sadržaj: tekst o kompaniji, proizvodima ili uslugama,
• Opis proizvoda sa karakteristikama.
Ukoliko preduzetnik ne posjeduju jednu ili više od navedenih stavki, Laganoo nudi i te usluge koje će preduzetnici moći da koriste uz dodatnu naknadu.
Uslovi za učešće:
• Da je privredni subjekt registrovan za obavljanje privredne djelatnosti,
• Da obavlja djelatnost na teritoriji opštine Budva,
• Postojanje aktivnih profila na društvenim mrežama. Zainteresovani privredni subjekti mogu konkurisati putem linka:
https://laganoo.me/50-besplatnih-sajtova-budva/

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti