Kako je bilo a drugoj po redu "Fešti na plaži"

“Osmijesi na licima, ljudi se vesele, mi smo zadovoljni kao domaćini, tako da su naši napori kroz ovako lijepu manifestaciju u predivnim Rafailovićima uspjeli. Ovo je već druga godina i mislim da će biti sve bolje”, ovim riječima ocijenio je uspješno završenu feštu u Rafailovićima u ime Turističke organizacije opštine Budva direktor Mladen Franović

Posjetioci ovog ribarskog mjesta imali su prilike da uživaju u zvucima trube Dejana Petrovića i Big benda, a primorski pečat je dao koncert Gradske muzike Budve, budvanski Feštađuni, senzacioni vatromet i Grand turizam koji su usidrili autentičan drveni brod osvetljen bakljama i time dodatno doprineli da ambijentalna cjelina izgleda još ljepše.

Zahvaljujući podršci i umješnosti ugostitelja Rafailovića turisti su uživali u degustaciji primorskih specijaliteta duž šetališta, dok je veliku podršku pri organizaciji ove manifestacije pružila MZ „ Bečići“.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti