Karnevalske majske večeri otvaraju ljetnju sezonu u Budvi

Manifestacijom "Karnevalske majske večeri u Budvi", koja će biti održana od 29. aprila do 6. maja, zvanično će početi ovogodišnje ljetna sezona.

Organizatori su Turistička organizacije Budve, Opština Budva i NVO feštađuni, a program manifetscaije organizatori će zvanično objaviti u srijedu. za sada se nezvanično pominje da osim centralnog događaja karnevala, a potom i karnevala za djecu, biće organizovan i koncert hrvatskog pop pjevača Tonija Cetinskog.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti