Knjiga pod feral

Festival regionalnih pisaca „Knjiga pod feral“ biće održan 10, 11. i 12. juna na pjaceti kod kuće Čekrdekovića u Starom gradu.

U okviru tri dana književnosti i muzike u otvorenom ateljeu predstaviće se pisci iz Crne Gore i okruženja. Kako je najavio organizator festivala JU Narodna biblioteka Budve, 10. juna od 21 sat predstaviće se Nikola Nikolić iz Podgorice, Katarina Sarić iz Budve i Braco Subotić iz Podgorice. Iste večeri mali koncert će održati Braco Subotić ( VRPCA). Za 11. jun od 21 sat predviđeno je predstavljanje Elvedina Nezirovića iz Mostara i Aleksandra Gatalice iz Beograda, nakon čega če uslijediti mali koncert Kombo jazz banda Gradske muzike Budva. Poslednje veče festivala,. 12. juna u otvorenom ateljeu od 21 sat će biti Vladimir Jovanović sa Svetog Stefana i Boško Ćirković Škabo iz Beograda, a nakon toga će uslijediti repovanje- Boško Ćirković Škabo ( Beogradski sindikat).

Moderatori programa su Đorđe V. Gregović, Tanja Rađenović- Stanojević i Karlo Astrahan ( izdavačka kuća Liberland).

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti