Low costeri mijenjaju politiku prtljaga

Njemački low coster Eurowings će od 31. avgusta promijeniti politiku prtljaga, kao što su to već uradili Ryanair i Wizz air, piše avio portal Zama aero.

To znači da će putnici u osnovnoj tarifi moći unijeti samo ručni prtljag dimenzija 40x30x25 cm - manji ruksak, torbu za laptop ili manju ručnu torbu, objavljeno na sajtu Aerodromi Crne Gore.
Za prtljag 55x40x23 cm putnici će morati da doplate 10 eura. Eurowings uvodi i opciju predaje prtljaga do 12 kg za šta će naplaćivati od 10 eura. Podsjećamo: Eurowings-om kod nas možete letjeti na relaciji Tivat - Dizeldorf.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti