Mala pažnja za veliku hrabrost

Budvanska kompanija "Megapromet" poklonila je vaučere u iznosu od po 100 eura za trgovinu u njihovim marketima, zaposlenima Doma zdravlja u  Budvi kao znak pažnje za nesebičnu požrtvovanost u borbi protiv koronavirusa i svakodnevnu brigu o svojim sugrađanima.

"Život u maloj zajednici daje nam mogućnost da bolje osjetimo i doživimo sve radosti, ali i patnje prijatelja, komšija i poznanika. Već godinu dana u prvim redovima borbe protiv koronavirusa su naši zdravstveni radnici. Iz ličnog iskustva tokom dana kada sam i sam bio zaražen uvjerio sam se u njihovu požrtvovanost i predanost poslu i svjedočio njihovoj svakodnevnoj borbi da pruže neophodnu pomoć svakom pojedincu, pritom izlažući opasnosti i sebe i svoje porodice. Ovo je mali znak pažnje za njihovu veliku hrabrost, jer im najbolje možemo zahvaliti jedino ako poštujemo sve mjere i čuvamo i sebe i druge. Još jednom veliko hvala zaposlenima Doma zdravlja Budva, a ispred kompanije obećavam da ćemo predano nastaviti sa društveno odgovornim poslovanjem”: rekao je Balša Mitrović - izvršni direktor kompanije "Megapromet".

Zdravstveni radnici Budve, njih 107, vaučere u iznosu od po 100 eura moći će da iskoriste u bilo kojem od deset objekata ovog preduzeća na teritoriji budvanske rivijere.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti