Mediteranski sportski centar ne može dobiti upotrebnu dozvolu

Sekretarijat za urbanizam i održivi razvoj ponovo je odbio zahtjev opštinskog preduzeća  "Mediteranski sportski centar" da izda upotrebnu dozvolu za sportski objekat koji je izgrađen 1996.

Riječ je o Mediteranskom sportskom centru- sportskoj sali, kao i poslovnim objektima koji se nalazi u okviru ovog kompleksa nadomak zgrade Opštine Budva. Opštinski sekretarijat je prije nekoliko mjeseci odbio zahtjev Mediteranskog sportskog centra zatraživši dopunu dokumentacije.

I novi zahtjev je odbijen kao neuredan jer Mediteranski sportski  centar nije dostavio pravosnažnu gradjevinsku dozvolu za ovaj objekat, ali ni izjavu izvodjača radova, nadzornog organa i vodećeg projektanta da je objekat izgradjen u skladu sa gradjevinskom dozvolom i revidovanim glavnim projektom.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti