Megapromet nastavlja sa humanitarnim akcijama: Mitrović donirao uniforme za volontere Crvenog krsta

Kompanija Megapromet koja gazduje Lancem supermarketa “ Mega market” donirala je uniforme za 20 volontera budvanskog Crvenog krsta. Donaciju je sekretarki Opštinske organizacije Crvenog krsta Budva Milici Vučinić uručio izvršni direktor Megaprometa Balša Mitrović.
“Svaki susret sa budvanskim ambasadorom humanosti:  Balšom Mitrovićem je nova radost i novo iznenađenje. Danas je, u skladu sa ovogodišnjim sloganom, a u susret obilježavanju Svjetskog dana Crvenog krsta: "Nezaustavljivi smo" dao još jedan impuls u istrajnosti na ovom teškom putu. Hvala, u ime svih 20 volontera, koji su dobili nove uniforme”, naveli su iz Crvenog krsta Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti