Mitrović platio ljetovanje djeci sa Daunovim sindromom i njihovim roditeljima u Budvi

Budvanin, dugogodišnji humanitarni radnik, vlasnik kompanije “ Megapromet” Balša Mitrović doniorao je ljetovanje za djecu i roditelje iz NVO “Ljubav za ljubav” - Udruženje djece i omladine sa Daunovim sindromom u Crnoj Gori.

“ Gospodin Balša Mitrović je platio ljetovanje za djecu i roditelje iz našeg udruženja.

Gospodin koji je za Novu godinu donirao preko 500 paketića, gospodin koji je uvijek tu da se odazove kada su nasa djeca u pitanju.

Od njega treba da ucimo svi, kakav covjek, otac trebas biti. Voljela bih da na svijetu postoji više ljudi sa ovoliko empatije. Dodala bih jos, da pored njegovih firmi, pored preko 500 zaposlenih, on već drugi dan provodi vrijeme sa našim djecom i roditeljima kako bi se svi osjećali posebno, lijepo i ugodno”, napisala je predsjednica ovog Udruženja Sara Bero.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti