Morsko dobro ulaže u obalu na području Ulcinja

"U zoni morskog dobra u opštini Ulcinj biće ulagana značajna finansijska sredstva, poručeno je nakon konstruktivnog sastanka koji je održan juče između predstavnika Opštine Ulcinj i Javnog preduzeća
"Morsko dobro“.

"Zajedničkom saradnjom ćemo vidno popraviti stanje u zoni morskog dobra na području opštine Ulcinj. U narednom periodu akcenat je stavljen na realizaciji dvije značajne investicije, a to su  projekat
"Velika skela“, kao i Izgradnja pješačke staze od ,,Hotela Albatros“ do Rt-a ,,Đerane", naveo je predsjednik Opštine Ulcinj Aleksandar Dabović.
Na radnom sastanku su precizirani modaliteti ulaganja u infrastrukturene projekte u 2022. godini na području opštine Ulcinj u zoni morskog dobra koji će biti uvršteni u plan investicionih aktivnosti.
"Uvjeren sam da ćemo naredne godine realizovati važan infrastukturni projekat "Velika skela" čija je vrijednost od 1 miliona eura. Izrada projektne dokumentacije Izgradnja pješačke staze od ,,Hotela Albatros do Rt-a ,,Đerane" je jedna od aktivnosti Javnog preduzeća i očekujemo da ćemo u saradnji sa Opštinom Ulcinj krajem sledeće godine krenuti u realizaciji ove značajne kapitalne investicije, istakao je direktor JP "Morsko dobro" Mladen Mikijelj.
Sastanak predstavnika JP "Morsko dobro" i čelnika Opštine Ulcinj imao je za cilj rješavanje dugogodišnjih problema u ovoj opštini i u narednim periodu doprinijeće efikasnijem radu."

 
 

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti