Morsko dobro do sada uplatilo 300.000,00 € za održavanje čistoće na priobalju

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je do danas uplatilo oko 300.000,00 € lokalnim komunalnim preduzećima u šest primorskih opština za održavanje čistoćezelenila i javne rasvjete na priobalju.

Posebna sredstva su uplaćena i za održavenje zaštićenihpodručja - dina u zaleđu Velike plaže u Ulcinju i Posebnogrezervata prirode “Tivatska Solila”.

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom redovnoservisira svoje mjesečne obaveze, a za vrijeme trajanjapandemije novog korona virusaposbena pažnja posvećena je održavanju čistoće na obalnim šetalištima i plažama

Služba kontrole Javnog preduzeća je u svakodnevnojkomunikaciji sa lokalnim komunalnim preduzećima, a koordiniranim akcijama održavanje zone morskog dobra se vrši na dnevnom nivou.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti