Muzički spektakl na Jazu

U organizaciji K-King-a i uz podršku Turističke organizacije Budve 27. jula na plaži Jaz biće održan veliki muzički heppening.

 

Na bini, koncertnog podijuma, izgrađenog, prije šest godina, za velike muzičke događaje, nastupiće sarajevska kultna pop rok grupa “Crvena jabuka”, legendarna “Galija” i nekadašnji frontmen “Bijelog dugmeta” Željko Bebek.

Koncert počinje u 22 časa, i prema najavama organizatora trajaće do tri sata izjutra.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 10 eura, 12 eura biće cijena ulaznica u prodaji od 15.jula u prodavnicama "Tobacco’ s Press".

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti