Od danas protestne vožnje autobuskih prevoznika

Autobuski prevoznici iz svih crnogorskih gradova organizovaće danas u Podgorici protestnu vožnju u pet minuta do 12 časova. Kako je najavljeno iz NVO "Klaster prevoza Crne Gore" protestne vožnje će biti organizovane i sjutra i preksjutra. Protestu se odazvalo oko 70 firmi sa stotinu autobusa.
"Takođe, prevoznici koji dolaze sa sjevera i juga će formariti svoje kolone prilikom dolaska na autobusku stanicu u Podgorici, te na taj način imati i predprotestne vožnje", dodaje se u saopštenju NVO
"Klaster prevoza Crne Gore".

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti