Od ponoći do 6 sati bez struje kompletno područje Budve

Kako je saopšteno iz CEDIS- a zbog planiranih radova na mreži, u ponedeljak 8. maja, bez napajanja električnom energijom će ostati u terminu od 00 do 06 sat kompletno područje gradskog jezgra Budve i Bečića zaključno sa Rafailovićima, zatim Markovići, Brajići, Lapčići, Stanišići, Pobori, Prijevor, Seoce, Jaz, Poljice i dio Grblja (Lastva Grbaljska, Krimovice, Glavatičići, Trsteno, Gorovići, Zagora).

U terminu od 7:30 do 18 sati bez struje će biti Bačvice, Bijele Poljane, Medigovići, naselje u blizini manastira Reževići i dio naselja Reževići.

U terminu od 9 do 14:30 sati dio naselja Lazi (“Merkurova zgrada” i objekti u blizini).

Foto: Mladen Jevtić

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti