Određen izvođač II faze radova na uređenju Malog Brda u Petrovcu

Opština Budva zaključila je ugovor sa firmom "Cobra" kojoj je nakon sprovedenog tenderskog postupka povjeren posao druge faze uređenja Malog brda u Petrovcu. Ugovor je potpisao gradonačelnik Budve Marko Carević.

Vrijednost javne nabavke je 177 hiljada eura , a PDV je 37 hiljada eura. Rok završetka radova je 60 dana od uvođenja izvođača u posao.
Kako je ranije saopšteno vrijednost planiranih radova u I fazi iznosi 182.767,84 e. Investitor posla je Turistička organizacija Budva,a izvođenjem radova koordinira Sekretarijat za komunalno stambene
poslove. Planirano je da ovi radovi sa planiranom II fazom budu završeni do ljetnje turističke sezone 2021. godine. Ukupno je planirano da se uloži oko 400.000 eura.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb