Onlajn predavanje na temu "COVID-19 godinu dana kasnije - Kako dalje i jesu li vakcine spas?"

Udruženje studenata medicine MoMSIC, pri Medicinskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, u saradnji sa spec. dr Senadom Begićem, večeras u 19h, organizuje onlajn predavanje na temu "COVID-19 godinu dana kasnije - Kako dalje i jesu li vakcine spas?"

Predavanje mogu pratiti svi zainteresovani, broj učesnika nije ograničen, a sva pitanja na koja želite da saznate odgovor potrebno je proslijediti unaprijed na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Na ovaj način će se sumirati godina za nama i otvoriti prilika da saznate korisne informacije i riješite sve nedoumice vezane za aktuelnu epidemiološku situaciju.

Način prijave:

ZOOM:
https://us02web.zoom.us/j/86565408718?pwd=cS9ob2ttdi9ZSGJkalRvV3ZBUThMZz09

Meeting ID: 865 6540 8718

Passcode: 46NDcC

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti