Onlajn radionica „ Razgovor sa psihoterapeutkinjama“

Kancelarija za mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, organizuje besplatnu onlajn radionicu“ Razgovor sa psihoterapetkinjama“, koju će voditi psihoterapeutkinje Tanja Mitrović i Ivana Mihović.
Radionica će se održati u srijedu, 7. aprila, sa početkom u 20h, preko Zoom platforme.
Link za prijavu možete pronaći na sledećem linku:
Razgovor sa psihoterapeutkinjama - Google упитници

Takođe, na Facebook i Instagram profilu Omladinskog kluba može se naći link za prijavu, kao i detaljnije informacije o radionici.
Budući da je pandemija korona virusa uticala stresno na živote ljudi i da je izazvala različite reakcije i osjećanja, mladi će imati priliku da od stručnih lica dobiju savjete i objašnjenja za situaciju u kojoj se nalaze, kao i da postave pitanja koja ih zanimaju.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti