Otvorena Narodna kuhinja Budve

Narodna kuhinja Budve otvorena je danas u restoranu SMŠ "Danilo Kiš". Ovaj projekat Opština Budva realizovala je u saradnji sa Crvenim krstom Budve i Centrom za socijalni rad.
Opština Budva pokrenula je projekat "Narodna kuhinja Budve" sa ciljem da se pomogne sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.
 
Predsjednik Carević naglasio je da su u Opštini istrajali na realizaciji ovog projekta poručujući da u "Budvi niko ne smije biti gladan"!
 
Šta su ovim povodom kazali predsjednik Opštine Budva, Marko Carević i šef kabineta predsjednika Opštine Budva, Nikola Jovanović pogledajte u videu na FB profilu Narodna kuhinja Budva.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti