Otvorene ponude za nabavku izvodjenje radova na uredjenju gradskog parka u Budvi

U prostorijama Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Crne Gore juče su otvorene pristigle ponude po objavljenoj tenderskoj dokumentaciji za nabavku IZVOĐENJE RADOVA NA UREĐENJU GRADSKOG PARKA U BUDVI.

U pitanju je završno oblikovanje parkovskog prostora, odnosno III faza radova na pomenutoj lokaciji.

Ova faza radova na uređenju gradskog parka, između ostalog, podrazumijeva popločavanje pješačkih staza dekorativnim betonskim pločama (poprečnim i podužnim).

Ukupna vrijednost navedenih radova iznosi 61.983,75 €, bez uračunatog PDV-a. Odluka o ishodu javne nabavke biće donesena u tenderskom dokumentacijom predviđenim rokovima.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti