Parterno uredjenje rive u Pržnu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore je u decembru 2020. godine objavilo Tendersku dokumentaciju za izvođenje radova na parternom uređenju rive u Pržnom,– I faza radova, koja obuhvata poslove od profila 18 do profila 38 (od hotela „Maestral“ do krajnjeg istočnog dijela Pržna), u ukupnoj dužini cca 150m.

Procijenjena vrijednost I faze radova je vrijednosti 200.000,00 eura sa uračunatim PDV-om. Za izvođenje radova pristigle su dvije ponude i to ponuđača: “MONTAL DSD” D.O.O. PODGORICA i “ASFALT-BETON GRADNJA” D.O.O. PODGORICA, koje su ocijenjene kao neispravne, te je dana 22.03.2020. godine donesena Odluka o poništenju postupka javne nabavke.

Planirana vrijednost radova na uređenja rive u Pržnom, saglasno odobrenom glavnom projektu iznosi 350.000,00 eura sa uračunatim PDV-om. 
Nakon usvajanja Plana korišćenja sredstava za 2021. godinu, kojim su planirana sredstva za realizaciju II faze radova, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore planira da realizuje glavni projekta u cjelosti.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti