Plaža u Pržnu na tenderu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom raspisalo je javni poziv za davanje u zakup kupališta u središnom dijelu Pržna.

Kupalište , ispod terasa u dužini od 40 m¹/ površine 530 m2, dio kat.parcele 1876 KO Sveti Stefan, od ograde hotelskog kupališta istočno osnovom plažnog zida u dužini od 40.00 m¹, sa pripadajućim akva prostorom, lokacija označena kao 19B u Atlasu crnogorskih plaža i kupališta u opštini Budva.
Tip kupališta: javno-porodično
U okviru kupališta nijesu planirani privremeni objekti
Minimalna cijena korišćenja/zakupa: 1.060 eura

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti