Počinje druga faza uređenja šetališta na Jazu

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore prijavilo je Ministarstvu ekologije, prostornog planiran i urbanizma rekonstrukciju šetališta na Jazu.

To piše u prijavi gradnje u koju su Primorske novine imale uvid. Riječ je o drugoj fazi rekonstrukcije šetališta od postojećeg dijela šetališta do zapadnog kraja. Da će započeti realizacija druge faze prošle sedmice je najavio i direktor Mladen Mikijelj prilikom susreta sa sekretarom za investicije Opštine Budva Jokom Popovićem najavljujući realizaciju dva značajna projekta na području budvanske opštine - izvođenje radova na parternom uređenju rive Pržno i II faza izvođenja radova "Izgradnja i uređenje šetališta na Jazu.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti