Poziv zainteresovanim korisnicima prostora za učešće u izradi Izmjena i dopuna Programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za period 2019-2023. godina.

Imajući u vidu veliki broj zahtjeva zainteresovanih korisnika prostora, u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma će se pristupiti izmjenama i dopunama Programa privremenih objekata u zoni morskog dobra za period 2019-2023. godina.

“U cilju pripreme i izrade što kvalitetnijeg Programa, a polazeći od potrebe da se obezbijedi što veći stepen transparentnosti i omogući prerethodno učešće zainteresovanih korisnika prostora, Ministarstvo obavještava javnost da se zahtjevi za doradu Programa mogu dostavljati Ministarstvu najkasnije do 5. novembra 2021. godine”, navode iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom.

PODIJELI

Tagged under

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti