Protest autobuskih prevoznika od danas se nastavlja

Autobuski prevoznici od danas  nastavljaju protestne vožnje, nakon što nema sluha iz Vladinog resora za ekonomski razvoj da se sastanu sa predstavnicima firmi koji obavljaju autobuski prevoz.
Predstavnik sektora saobraćaja pri Crnogorskom turističkom udruženju Davor Dokić kazao je  da će protestne vožnje trajati do ispunjenja zahtjeva. On je ponovio da je CTU podržao NVO Klaster prevoza Crne Gore" koji je prošlog mjeseca organizovao proteste i inicirao sastanak sa predstavnicima Vlade.
Dokić je kazao da je trebalo da bude održan sastanak u Vladi, ali da ih je ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić obavijestio da ministar finansija Milojko Spajić bio zainteresovan, ali da ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović nije iskazao interesovanje.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti