Prvi u svijetu: Otvaranje „Siro Boka Place“ hotela u Crnoj Gori

Kerzner International Holdings, čije su kompanije svjetski poznati “Atlantis” i luksuzni “One&Only Resorts”, u svoju ponudu dodaje novi, sportsko orjentisan brend.

“Siro Boka Place”, prvi SIRO hotel u svijetu, planira otvaranje u 2023. godini, u luksuznom rizortu Porto Montenegro.

SIRO – akronim sačinjen od riječi snaga, inkluzivnost, refleksivnost i originalnost, koje ujedno predstavljaju i vrijednosti ovog brenda -  namjerava da se udruži sa brojnim sportskim ličnostima i sportskim ambasadorima iz cijelog svijeta.

Zamišljen da u osnovi pruža usluge fitness-a i wellness-a, SIRO će biti imerzivna destinacija životnog stila, stapajući granice između gostoljubivosti, fitness-a i wellness-a.

“Siro Boka Place” će svojim gostima ponuditi brojne zahtjevne jedriličarske rute, kao i niz biciklističkih ruta različite dužine i nadmorske visine za sve nivoe kondicije. Smješten oko vrhunskog fitness kluba koji zauzima površinu od 930 kvadratnih metara, hotel će se isticati potpuno opremljenom teretanom, prostorima za jogu i meditaciju, bazenom i prepunim rasporedom časova fitness-a.

U Kerzner International-u ističu da se raduju nastavku poboljšanja ljudskih života upoznavajući ih sa brendom SIRO, naročito prepoznajući značaj duhovnog zdravlja, koje je važnije nego ikada.
Dodaju i da će za njih primarni cilj biti izuzetan fitness i wellness koji podržavaju moderne stilove života, uz njihovu prepoznatljivu uslugu i njegovanje urbane sredine.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti