Rađenović ne podnosi ostavku

Gradonačelnik Lazar Rađenović neće podnijeti ostavku na funkciju prvog čovjeka grada. On je to danas u svom javnom obraćanju naveo, uz naglasak da će svoju nevinost u aferi Košljun, koju je pokrenulo specijalno tužilaštvo dokazati na sudu.

"Nakon svih, skoro dvomjesečnih dešavanja koja su za nama, imam potrebu i obavezu da vam se obratim. Kao lojalan građanin ove države, koji se borio za njenu nezavisnost, ističem potpuno povjerenje u njene institucije i pravosudni sistem. Bez namjere da ulazim u pravni aspekt o kojem će se raspravljati na sudu, želim da naglasim da sam u pokrenutom pravnom postupku ispoštovao sve zakonske procedure i mjere sa dubokim osjećajem pune nevinosti na koji ukazujem od samog početka.

 

Svoju nevinost ću odbraniti i dokazati u vremenu koje slijedi, uvjeren da istina uvijek pronađe svoj put, uprkos trnju i preprekama. Ubjeđen sam da će se to potvrditi i u zakonskim postupcima. U periodu koji je pred nama neću komentarisati bilo što vezano za ovaj pravosudni slučaj, time će se baviti nadležne institucije. Ja ću nastaviti da obavljam svoj posao i neću podnositi ostavku.

 

Imam prije svega ličnu, ali i profesionalnu odgovornost i obavezu prema vama, koji ste mi ukazali povjerenje na izborima, prema našem gradu da istrajem na svim započetim projektima koji će potvrditi da je Budva centar koji se nezaustavljivo razvija i da njome upravljaju stručni i moralni, pravno čisti ljudi. Poštovani sugrađani, želim da vam ovom prilikom zahvalim na podršci i povjerenju koje nije izostalo ni u teškim vremenima i obećam svoje maksimalno angažovanje na poboljšanju kvaliteta života svih Budvana i naših gostiju." , kazao je Rađenović.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti