Radionica "(Po)stigni sve što želiš"

Omladinski klub Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva poziva sve studente i srednjoškolce da prisustvuju besplatnoj edukativnoj radionici, pod nazivom "(Po)stigni sve što želiš", koja se organizuje u okviru saradnje opštine i NVO Centar za omladinsku edukaciju na projektu Evropske omladinske kartice (EYCA).

Milica Vučinić, preduzetnica, sa polaznicima će razgovarati o tome kako napraviti balans između privatnog i školskog/studentskog života.

Aktivnost će se održati u ponedjeljak, 19. februara u Omladinskom klubu Budva sa početkom u 17h.

Svi mladi koji ostvare učešće na ovoj i prethodnoj aktivnosti na temu “Nediskriminacijska komunikacija sa osobama sa invaliditetom”, održanoj 12. februara, će dobiti potvrde o učešću.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti