Radionica “Volonterizam i mladi”

Kancelarija za mlade , Sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Budva, organizuje besplatnu radionicu pod nazivom „ Volonterizam i mladi “, koja će se održati u četvrtak 16.septembra u Omladinskom
klubu u Budvi (TQ Plaza, I sprat), sa početkom u 17.00 časova.

Radionicu će voditi projektni asistent u Asocijaciji za demokratski prosperitet - Zid, Milena Šćepanović. Mladi će imati priliku da saznaju više o Evropskoj inicijativi za solidarnost, koja omogućava mladima da u svojim zemljama i inostranstvu volontiraju ili rade na projektima koji su od koristi zajednicama i ljudima širom Evrope, zatim o programu Prilike za mlade ljude, kao i o mogućnosti volontiranja za Dan dobrih djela, i još puno korisnih informacija kada je riječ o volonterizmu. Broj učesnika je ograničen na 20, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera.
Radionica se realizuje u saradnji sa ADP- Zid om, a u sklopu redovnih aktivnosti koje sprovodi Kancelarija za prevenciju bolesti zavisnosti i mlade, Sekretarijata za društvene djelatnosti, Opštine Budva.

PODIJELI

O NAMA

Primorske novine su se prvi put pojavile davnog 13. jula 1972 godine. Uz povremena neizlaženja, konačno su se ugasile 2003 godine, kada je donesen Zakon o medijima kojim je predviđeno da se ne smiju iz opštinskog ili državnog bužeta finansirati štampani mediji (samo štampani, ne i radio i televizijski). Nažalost, uzročno-posljedično, sve male lokalne novine, koje se nisu mogli privatizovati, su nepovratno ugašene. Na tačno 41u godinu od osnivanja se stvorila potreba da se oživi staro ime, i napravi lokalni informativni portal kako za izvor dnevnih informacija, tako i kao internet niša za pitanja biznis preduzetništva redovno obrađujući pravna, turistička i preduzetnička pitanja. Svi saradnici su mali preduzetnici, politički neaktivni.

Mi smo mala sredina koja treba što efikasnije da djeluje zajednički u sve zahtjevnijim uslovima modernog turizma.

Kontakt: primorske@kulturnicentar.me

NVO Kulturni centar, Budva, Primorski bataljon bb

Najnovije vijesti