Rotari klub Budva organizovao akciju ozelenjavanja grada sadnjom stabala maslina povodom bratimljenja sa Rotari klubom Rijeka

Budvanski rotarijanci su, tokom prethodne sedmice, posadili 5 stabala masline na javnim prostorima grada Budve u čast bratimljenja budvanskog Rotari kluba sa Rotari klubom Rijeka.

Sredstva za nabavku stabala obezbijeđena su donacijama članova oba Kluba, uz učešće prijatelja iz RC Wien Hoffburg i RC Beograd Skadarlija, sa ciljem promocije daljih udruženih aktivnosti na korist zajednicama u kojima klubovi djeluju.

Jedno stablo je zasađeno na zelenoj površini pored novog info-punkta TO Budve, dok su preostala četiri stabla posađena na zelenoj površini ispred zgrade Opština Budva. Ovom prilikom RC Budva zahvaljuje na saradnji i gđi Maji Vojnić, rukovoditeljki RJ “Zelenilo” Komunalnog preduzeća Budve.

Budući da je ovo ujedno i poslednja uspješno završena akcija u 2020/2021. godini, RC Budva će nastaviti misiju nesebičnog služenja na dobrobit zajednice i u narednoj rotarijanskoj godini.